Näyttelyn ilmeen suunnittelua
ja sujuvaa graafista tuotantoa

Miten ideoidaan mieleenjäävä kokemus?

Näyttelyn vieras odottaa elämyksiä, kiinnostavaa kerrontaa ja visuaalisesti miellyttävää kokonaisuutta. Tämä kokemus mahdollistetaan osaavalla näyttelyn suunnittelulla ja yhteistyöllä. Kaiken lisäksi näyttelyn visuaalinen materiaali on sovellettavissa markkinointiin – näin kokonaisuus toimii nosteena brändiviestinnässä. Polka Creativelta voit tilata helposti kaiken oheismateriaalin, kuten esitteet, web-bannerit, somekuvat tai vaikkapa näyttelyn WordPress-sivut.

Suunnittelemme yksilöllisiä ilmeitä tutustumalla aiheeseen ja tilaan. Näyttelyn suunnittelun ydin on käsikirjoituksessa ja esineistössä. Suunnittelussa huomioidaan näyttelytilan mahdollisuudet ja rajallisuus sekä näyttelyn saavutettavuus. Suunnitteluvaiheessa on mahdollista vaikuttaa tulevan näyttelyn kustannuksiin mm. materiaalivalinnoilla.

Monimuotoista ja tarkkaa vai vääränmuotoista pikselimössöä

Näyttelyn graafinen ilme muodostuu teemaan sopivasta värisuunnittelusta, typografiasta, kuvien ja graafisisten elementtien sommittelusta. Kun näyttelyn ulkoasun suuret linjat on päätetty, alkaa yksi tärkeimmistä vaiheista: näyttelyn millintarkka graafinen tuotanto.

Näyttelyssä jokainen elementti on yksilöllinen mitoiltaan, muodoiltaan ja sisällöltään. Kokonaisuus on osiensa summa, josta näkyy suunnittelijan kokemus tai ikävässä tapauksessa harrastelijamaisuus.

Graafinen suunnittelija taittaa paino-aineistot oikeaan kokoon ja toimittaa tiedostot ajoissa painoon. Huolehdimme, että aineistoissa on riittävän tarkat valokuvat, oikeat väriprofiilit ja tiedostot halutulla tekniikalla valmistettuja. Käytämme työssämme Adoben ammattilaisohjelmia ja osaamme keskustella teknisistä asioista painontalojen kanssa.

Ammattimaisella graafisella tuotannolla säästytään ikäviltä yllätyksiltä näyttelyn ripustuksessa.

Polka Creative suunnittelee persoonallisen ja
teknisesti onnistuneen näyttelykokonaisuuden.

ESIMERKKEJÄ NÄYTTELYN ILMEEN SUUNNITTELUSTA

Kaiken kokoisten näyttelyiden ilmeen suunnittelua
museoille, järjestöille, säätiöille, yhdistyksille, yrityksille, oppilaitoksille, messuille.

Kysy lisää näyttelyn suunnittelusta tai graafisesta tuotannosta

Tarjouspyyntöä varten kerro hieman lisää lähtötilanteesta, tulevan näyttelyn tyylitoivomuksia,
arviota näyttelyelementtien määrästä ja tavoiteaikataulua.
Tarjouskilpailutuksissa olisi hyvä tietää mikä on valinnan painotus hinta/laatu.

Ota yhteyttä ja vastaamme pian.