Logosuunnittelu Kestopuuteollisuus ry:lle

Kestopuuteollisuus ry:lle haluttiin toimialaa ja jäsenyrityksiä edustava logo. Yhteistä jäsenyrityksille on kestopuun valmistusprosessi, joka takaa puumateriaalin säänkestävyyden ja pitkä-ikäisyyden.

Vuonna 1950 perustettu Kestopuuteollisuus ry edustaa perinteikästä teollisuudenalaa, jonka jäsenistä suurin osa perhe-yrityksiä. Kestopuuteollisuus ry:llä on 14 jäsenyritystä, joiden tuotteita ovat kyllästetty sahatavara, sähkö-, tele- ja valaisinpylväät sekä ratapölkyt.

Viivatunnus viittaa käsittelyprosessin antamaan puunsuojaan

Kestopuuteollisuus ry:n logossa näkyy viivamainen tunnus, joka viittaa puurakentamiseen ja puuta suojaavaan käsittelyyn. Tästä erottaa teollisen puunsuojaamisen idean: kaareva muoto esittää laholle herkän pintapuun suojattua osaa, ohuempi viiva sydänpuuta, johon suoja-aine ei tunkeudu, ja uloimpi viivoitus esittää puun kokemaa rasitusta.

Logosuunnittelu ei ole vain ideointia, vaan myös ammattitaitoa tuottaa oikeat ja toimivat logotiedostot

Logosuunnittelussa huomioidaan logon toimivuus painetuissa materiaaleissa ja digitaalisissa julkaisuissa. Kestopuuteollisuus ry:lle toteutettiin vaaka- ja pystymuotoinen logo värillisenä, mustana ja valkoisena. Lisäksi toivottiin yhdistelmälogoa, jossa on mukana yhdistyksen englanninkielinen nimi. Logon värit on suunniteltu toistumaan hyvin esim. verkkosivuilla, PowerPoint-esityksissä ja yrityksen somejulkaisuissa (rgb-värit) tai painetuissa esitteissä ja ilmoituksissa (cmyk).

Logopaketista löytyy vektoripolkuinen tiedosto, joka on skaalattavissa kaikkiin kokoihin logon tarkkuutta menettämättä. Lisäksi paketti sisältää jpeg- ja png-logotiedostot. Tarjoamme kaikki halutut vaihtoehdot helposti käytettävässä muodossa.

Polka Creative suunnittelee sinulle yrityksen arvoja viestivän, toimialaan visuaalisesti istuvan, yksilöllisen logon.