Luottohenkilö markkinoinnin tueksi

Viimeistelty työnjälki, asiakkaan lähtökohdista toteutetut ratkaisut, monipuolinen graafisen alan osaaminen ja tarkka projektinhallinta ovat Polka Creativen vahvuudet

Saat pienen mainostoimiston verran palveluja yhdeltä tekijältä, joka huolehtii että yrityksesi viestinnän visuaalinen linja säilyy tasapainoisena.

Toimintamme arvoja ovat
aitous, rohkeus, kohtuullisuus,
vastuullisuus ja ilo

Aitous luovissa ratkaisuissa ja yhteistyössä

Aito kohtaaminen, kuuntelu ja sitä kautta ymmärrys asiakkaan toiminnasta on laadukkaan työn perusta. Suunnittelutyössä toteutamme yksilöllisyyttä, emme toista trendejä tai kopioi.

Viisaasti rohkea

Jokaiseen projektiin osallistumme rohkeasti heittäytyen, mutta itseämme säästellen, vältellen turhaa kiirettä ja stressiä.

Kohtuullisuus on suunnitelmallisuutta

Otamme vastaan meille sopivan kokoisia projekteja ja tarjoamme asiakkaille asianmukaisia ratkaisuja. Tarvittaessa olemme nopeasti reagoiva, mutta suunnitelmallisella toiminnalla helpotamme projektien hallittua etenemistä. Yrityksemme ei tavoittele kasvua vaan toiminnan pysyvyyttä.

Vastuullisuus kaikessa ajattelussa

Sitoudumme asiakkaaseen ja toimintamme on täysin luotettavaa. Laadukkaat graafiset ratkaisut ovat vastuullista toimintaa markkinoinnissa. Onnistunut lopputulos tuottaa pitkäaikaista iloa ja on siten myös ekologinen teko. Näin teemme hyvään tulevaisuuteen sitoutuvia valintoja.

Lisää iloa

Työssä onnistuminen ja uuden oppiminen tuottaa iloa. Suhtaudumme työhön siihen vaatimalla vakavuudella, mutta aina on tilaa keveydelle. Hyvinvointi työssä on takuu onnistuneille projekteille.