Virpi Koljonen
Graafinen suunnittelija, freelancer
Polka Creative

 

If it does’t challenge you, it won’t change you.

Ehditkö jo tutustua työnäytteisiini? Näissä projekteissa mukana olleita ja monia muita asiakkaitani saan kiittää siitä, että voin tehdä yrittäjänä työtä, jossa jokainen päivä on erilainen. Uudenlaiset tilanteet haastavat oppimaan, mikä on palkitsevimpia puolia luovan alan työssä. Monipuolisessa työssäni kehityn suunnittelijana paremmaksi joka päivä.

Polka Creative on yhden naisen graafiseen suunnitteluun erikoistunut mainostoimisto

Yli 15 toimistovuotta Helsingissä mainosalalla rakensivat vahvan pohjan ja laaja-alaisen osaamisen. Voit tilata yrityksellesi vaikkapa logon, yritysilmeen, ilmoituksen, nettisivujen suunnittelua ja tuotantoa (WordPress), kuvankäsittelyä, pakkaussuunnittelua, esitteen, vuosikertomuksen, ikkunateippaukset. Lista on pitkä!

Saat kokonaisen mainostoimiston verran palveluja yhdeltä tekijältä, joka samalla huolehtii että yrityksesi markkinoinnin visuaalinen ilme säilyy yhdenmukaisena.

Hinta. Lähtisin välittömättömästi epäilemään mainostekijän osaamista ja varsinkin työn laatua, mikäli löytäisin hänen verkkosivuiltaan hinnaston. Luovaa suunnittelua ei voi myydä pakettihinnoin, sillä jokainen toimeksianto on omanlainen – ihan niinkuin sinäkin tai sinun yrityksesi. Kustannusarvio on aina ilmainen, kannattaa siis ottaa yhteyttä! Kerro tilanteestasi ja katsotaan miten voisin parhaiten auttaa.

Työhuoneeni sijaitsee Hämeenlinnassa ja toimialueeni on koko Suomi. Olen tehnyt yhteistyötä niin isojen kuin pienten brändien parissa, ja ihan jokainen asiakas ja toimeksianto on minulle tärkeä. Ammattimainen ja laadukas työnjälki, asiakkaan lähtökohdista toteutetut ratkaisut, monipuolinen osaaminen ja timantintarkka projektinhallinta on Polka Creativen vahvuudet.