Tarvitsetko uudet nettisivut yritykselle?

Nettisivut sinulle, selkokielellä

Yrityksen nettisivut on yksi tärkeimmistä investoinneista, sillä nettisivut ovat usein ensimmäinen kontakti tulevaan asiakkaaseesi. Nettisivut ovat meille asiakkaan ja verkkosivusuunnittelijan yhteistyöprojekteja, joiden aikana pureudutaan selkokielellä tulevien sivujen rakenteeseen ja sisältöön. Tahdomme, että myös sinä ymmärrät mitä ostat: millä tekniikalla sivut rakentuvat tai millä tavoin on mahdollista vaikuttaa hakukonenäkyvyyteen.

Aktiivisesti päivittyvä sisältö kertoo ajantasaisesta ja toimivasta yrityksestä

Kun yrityksen nettisivut on valmiit ja tekniikka on tuttua, saat rohkeutta sivujen sisällön päivittämiseen. Aina on myös mahdollista tilata meiltä kaikki sisällön päivitykset (kuten kuvien, tekstien, rakenteen muokkaukset). Pääasia, että nettisivut on aktiivisesti täydentyvät, sillä siitä Google tykkää ja yrityksesi saa näkyvyyttä hakukoneen tuloksissa!

Mitä palikoita tarvitset yrityksen nettisivujen tilaamiseen?

Toteutamme nettisivuja WordPress-alustalle, mutta ennen kuin sivurakentaminen starttaa tulisi olla tiedossa sivuston nimi (domain) ja web-hotellista palvelintilaa. Annamme niiden hankkimiseen mielellämme vinkkejä tai hoidamme sen puolestasi.

Nettisivuprojektiin kannattaa varata myös riittävästi aikaa, koska – nettisivut on se yrityksen tärkein investointi – prosessin aikana tulee kiteytettyä lauseiksi tärkeitä viestinnällisiä asioita. Sivujen ulkoasua varten tarvitaan lisäksi mm. yrityksen logo, kuvia ja tekstiä.

Suunnitteluprosessia nopeuttaa, jos olet tutustunut sinua kiinnostaviin nettisivuihin ja yrityksen kilpailijoiden sivuihin. Yksi tai kaksi mallisivustoa on hedelmällinen pohja ensimmäiselle ideointipalaverille.

Polka Creativen kautta saat yksilölliset, kaikille näytöille skaalautuvat,
brändin visuaalista ilmettä tukevat verkkosivut.

ESIMERKKEJÄ VERKKOSIVUPROJEKTEISTA

Aikataulu ja kuinka paljon sivujen hankkiminen maksaa?

Yrityksen nettisivut voi saada 3 viikossa tai noin 1-2 kuukaudessa. Pienen yrityksen WordPress-sivuston kokonaispaketin hintahaarukka liikkuu 600–2000 eur (+alv.)* välillä. Nämä ovat suuntaa-antavia lukuja toteutuneista projekteista, mutta todellisuudessa jokainen sivuprojekti on omanlainen. Sivuston hintaan ja aikatauluun vaikuttaa sivuston laajuus, kuten alasivujen ja erilaisten toiminnallisuuksien määrä.

*Pienyrittäjälle tarjoamme mahdollisuutta maksaa osissa.

Teemme verkkosivujen ulkoasun graafista suunnittelua ja toteutamme helppokäyttöisiä WordPress-sivustoja.

Kysy lisää nettisivujen hankinnasta tai pyydä tarjous

Tarjouspyyntöä varten kerro hieman lisää lähtötilanteesta ja aikataulutavoitteesta.
Onko kyseessä täysin uudet sivut vai nykyisten sivujen uudistus? Tarvitsetko lisäksi logosuunnittelua tai valokuvia?
Tarjouskilpailutuksissa olisi hyvä tietää mikä on valinnan painotus hinta/laatu.