Logosuunnittelua ammattilaiselta

Tilaa logosuunnittelu ammattigraafikolta, kun haluat antaa laadukkaan vaikutelman yrityksestäsi. Logo on ensivaikutelma yrityksen toiminnasta ja yksi liiketoiminnan tukipilareista.

Logosuunnitteluun liittyy paljon ajatustyötä puhtaan käsityön lisäksi

Monesti logosuunnittelun yhteydessä mietitään tavoiteltavaa brändin ilmettä – sitä visuaalista mielikuvaa, joka edustaa yritystäsi pitkään. Logoon kiteytyy paljon tärkeitä viestinnällisiä arvoja. Suunnitteluprosessin aikana luodaan yritysilmeen isoja visuaalisia suuntaviivoja, kuten väri- ja muotomaailma tai typografia.

Polka Creativen ammattitaito näkyy logosuunnittelussa yhtä vahvasti kokonaisuuden hahmottamisessa kuin pienten yksityiskohtien viimeistelyssä.

Polka Creativen asiakas saa nähtäväksi logoluonnoksia, joiden pohjalta etsitään yritykselle sopivin jatkotyöstettävä. Oikeaa suuntaa etsitään tarvittaessa moodboardien avulla. Ammattisuunnittelija osaa huomioida logon erilaiset käyttötarkoitukset. Materiaalin tulee toimia niin käyntikortissa, verkkosivuilla, word-kirjepohjassa, tekstiileissä kuin sosiaalisen median kanavilla. Suunnittelu on yhteistyöprojekti, jolla varmistetaan että lopputulos on tavoiteltu, erottuu kilpailijoista ja vastaa yrityksen toimintaa.

Logosuunnittelun lisäksi tunnuksia kampanjoille ja tuotteille. Kysy lisää!